Vrijwilligers druk bezig

Delfzijl 23 maart 2014,

De afgelopen winterperiode is er in en rondom de haven door vrijwilligers heel veel werk verzet. Zo is het toiletgebouw voorzien van nieuwe vloer- en vensterbanktegels en is het plafond en de verlichting vernieuwd. Het ijzerwerk van de  havenentree is verzinkt en er is een nieuw bord geplaatst. Een aantal ramen van het walgebouw is voorzien van metalen roosters.

Voor kleine werkzaamheden aan de boten beschikt de vereniging over een tweetal vlotjes. Deze vlotten waren zelf aan groot onderhoud toe. Men besloot twee nieuwe vlotten te bouwen welke na het aanbrengen van drijvers spoedig te water gaan.
HavenEntree

Vanzelfsprekend kan de vereniging niet zonder al deze vrijwilligers. De uitgevoerde werkzaamheden zouden zonder de vrijwilligers alleen tegen hoge kosten uitgevoerd kunnen worden. We zijn dan ook bijzonder dankbaar dat men zich wederom beschikbaar heeft gesteld. Zie hier voor meer foto’s.
Voor dit jaar staan verder nog een tweetal grote projecten in de planning namelijk vervanging van het havenkantoor en het leggen van een nieuwe vloer in het clubgebouw. 

Fokko Stegmeijer

 

 
www.wsv-abeltasman.nl