Vaarkaart Provincie Groningen

Leeuwarden 8 februari 2013,

Frits van Gent en Fokko Stegmeijer ontvangen op Boot-Holland de nieuwe vaarkaart voor de Provincie Groningen. Onze vereniging participeert ook in dit project en is hierdoor ook op de achterzijde van de kaart vermeld. De kaart laat duidelijk zien waar alle vaarwegen zijn en welke relevante faciliteiten beschikbaar zijn voor de vaartoeristen.

VaarkaartDe kaart bestaat uit een plattegrond van de provincie met een inzet van de kaart van de stad Groningen. Op de kaart worden via iconen de havens en faciliteiten aangeduid. De Provincie Groningen staat in de kaart centraal waarbij de omliggende gebieden (Drenthe/Friesland en Duitsland) aan de rand zichtbaar zijn. Via pijlen is zichtbaar dat de provincie centraal gelegen is en uitermate geschikt is voor een vaartocht.
 
Vooral de beschikbaarheid van vele (hoogwaardige) faciliteiten dienen het unieke karakter van de vaarwegen extra te benadrukken.

Naast de kaart is op de voorzijde een beknopt overzicht van alle havens. De oplage zal bestaan uit 15.000 stuks. Toeristen ontvangen de gratis kaart in de jachthavens.

 
www.wsv-abeltasman.nl